Rólunk

Tisztelt Partnerünk!

Cégünk filozófiája az, hogy megrendelőink igényeit maximálisan kielégítse a hosszú távú jó kapcsolat kialakítása érdekében. Minden egyes megbízás esetében, – legyen az akár egy egyszerű transzfer – ugyanolyan gondossággal járunk el, mint egy nagyobb nemzetközi út lebonyolításánál. Ezáltal megrendelőink kéréseit képviseljük. Ehhez a több éves szakmai tapasztalat, és a széles skálájú kapcsolatrendszerünk biztosít feltételeket.

Elődünk az 1990-es évektől kezdve foglalkozott személyszállítással, tevékenységük elsősorban belföldi és nemzetközi személyszállításra összpontosult. A kilencvenes évek vége felé, vállalkozásunk több irányban nyitotta meg kapuit: ezek közé tartozott a dolgozók szállítása, reptéri transzferek, városnézések, rendezvények szállítása, és a nemzetközi menetrendszerinti személyszállítás. Az évek során alvállalkozóink nagy örömére és megelégedettségére nyitottuk meg első buszparkolónkat, amely a teherfuvarozók számára is lehetőséget biztosított a fővárosi parkolásra.

Terveink:

  • humánus megoldások
  • gazdasági helyzetnek megfelelő árképzés.

Meggyőződésünk, hogy hosszútávon dolgozni csakis közös érdekeink összpontosításával és kellő méltósággal lehet. Társaságunk és partnereink nem ismernek megoldhatatlan feladatot, talán ez a fő oka, amiért hosszútávon terveznek és kiviteleztetnek cégünkkel.